werken Bij Green Allround

Vacature Allround Hovenier Tuinaanleg

Een interessante en uitdagende functie voor een ervaren hovenier. Heb je veel ervaring, een passie voor planten en wil je je plantenkennis toepassen bij het onderhoud van de meest uiteenlopende tuinen? Wij zoeken een allround hovenier, voornamelijk voor het onderhouden van particuliere tuinen. Iemand met een hoog zelfoplossend vermogen, iemand die graag zichzelf aanstuurt en goed met klanten kan omgaan.

Functie-eisen
We zijn specifiek op zoek naar iemand die zijn sporen heeft verdiend als hovenier. Je hebt minimaal 3-5 jaren werkervaring als hovenier, een MBO diploma en rijbewijs BE. Kennis van planten, liefde voor tuinen en het hebben van sociale vaardigheden is erg belangrijk voor deze functie.

Beloning
Wij bieden een leuke uitdagende werkplek in een hecht team. Je krijgt een prima salaris dat past bij jouw ervaringsniveau.

wij onderhouden vele tientallen tuinen per jaar. De tuinen zijn zeer gevarieerd, van grote boerderij- en villatuinen tot piepkleine stadstuintjes. Zie ook.

Durf je het aan, stuur dan jouw sollicitatie met CV per mail naar info@greenallround.nl - wie weet kun je morgen al beginnen!