Tuinverlichting

Zo lang mogelijk genieten van de buitenlucht of je veilig voelen wanneer het donker is? Een buitenlamp brengt sfeer en intimiteit op het terras of je veranda én schrikt niet gewenste gasten af rondom je huis of bedrijfspand.

Wilt u ook tuinverlichting aan laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin.

 

Onze buitenverlichting vind u in de webshop www.designvoorbuiten.nl

Verschillende soorten tuinverlichting

Er zijn veel verschillende soorten tuinverlichting, bijvoorbeeld:

Grondspots:Grond inbouwlamp 230V Paulmann | designvoorbuiten
Grondspots verwerk je bijvoorbeeld in de bestrating maar ook in grind en vlonders Deze verlichting integreert volledig in uw tuin en valt overdag niet op. ‘S avonds geven grondspots een verrassend effect in uw tuin.

Staande lamp:sus cubes 230V | designvoorbuiten
Staande LED lampen zijn heel geschikt om borders met beplanting of paden te verlichten. Deze lampen zijn mooi om te zien en geven ’s avonds een sfeervol licht.

Wandlampen:Sus square in vier kleuren 230V | designvoorbuiten
Wandlampen zijn op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld om de tuin diepte te geven. Ook zijn ze naast een schuttingdeur of openslaande tuindeuren te plaatsen. Onder een overkapping geeft een wandlamp vooral veel sfeer.

Buitenspots:Plug & shine basisset grondpen pike | designvoorbuiten
Dit zijn spotjes die bijzondere elementen in uw tuin kunnen oplichten. Bijvoorbeeld uw bomen, een tuinelement of waterpartij. Dit heeft een sfeervolle uitstraling in uw tuin.

Tuinverlichting laten aanleggen

Wilt u ook tuinverlichting aan laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden voor uw tuin.

 

Buitenverlichting - Buitenlamp

Een buitenlamp geeft sfeer. In de zomer tijdens de barbecue in schemering of tijdens een avondje bij een vuurkorf in de winter, buitenverlichting is ieder seizoen onmisbaar in uw tuin. Geniet van de verschillende sferen die u kan creëren met buitenverlichting en geef uw tuin een boost!
Wissel de buitenverlichting in uw tuin door verschillende tuinlampen te gebruiken en de tuinverlichting op verschillende hoogtes te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een grondspot, maar ook inbouwspots in uw veranda, grondspiesen, mini lantaarns of een wandlamp buiten geven uw tuin een gezellige en veilige sfeer. U kunt ook uw tuinverlichting aanleggen met verschil tussen solar tuinverlichting (lampen op zonne-energie), LED strips of een lamp met een oplaadbare accu.

Uitpakken, in elkaar steken, tuin verlichten: de Plug & Shine Plantini starterset bestaande uit drie warmwitte grondpennen, trafo en verbindingskabel biedt u een ideale instap in de buitenverlichting. De pennen zijn uitstekend geschikt voor het verlichten van kleine struiken en bloemen, kunnen individueel worden gericht en zijn absoluut weerbestendig. Indien nodig kunt u het systeem met andere Plug & Shine .